Hos Team Westholm ordnas aktiviteter för våra hästägare. Våra hästägare är alltid välkomna till Karlsro och vår Travbar för att titta på lopp från Frankrike och kanske ta en fika eller förfriskning i Travbaren. 

Hästägare är givetvis alltid välkomna att att närvara vid de dagliga träningspassen på Karlsro, Kängsbo eller i Frankrike. Vill du prova på att köra eller vara med i stallet så finns även den möjligheten. Hör av dig om detta i förväg så att vi kan planera träningsturerna.

Vi också organiserade aktiviteter som till exempel unghästkvällarna. Detta är ett tillfälle för ägare till hästar som ännu inte har börjat att starta att se sin häst i snabbjobb. Dessa kvällar anordnas oftast under sommarhalvåret med efterföljande mat eller fika.

Varje år anordnas en hästägarfest i Sala. För besökare till Prix d'Amerique i Frankrike har det blivit en tradition att vi äter middag tillsammans kvällen innan.

Hästägare är välkomna att följa med Jörgen till Frankrike för att se vår verksamhet och andra aktiviteter, under hösten hålls hästauktioner som är väl värda ett besöka. Vi kan också ordna en resa till Frankrike med gårdsbesök i Normandie.

Hör gärna av er med önskemål om framtida aktiviteter!