Nyheter
Inga nyheter publicerade

Kommentarer inför Team Westholms starter på V75, V86 och V64!

Solvalla 2019-02-19

Champion Chip (V64-5)

Vann sin montédebut på ett bra vis. Behöver höja sig i sulky för att blanda sig i segerstriden. Vi hoppas han tycker det är roligt att bland monté med sulkystarter. Medel från start och får svårt att hålla upp ledningen. Kan vara bland dem tre från ett fint utgångsäge. Jänkarvagn.

Wind Knight (V64-5)

Rejäl vid segern senast och formen är fortsatt god. Bara medel från start och nå ledningen blir svårt. Vid en liknande prestation som senast så kan han blanda sig i striden. 

Solvalla 2019-02-20

Dardanos (V86-2)

Det blev för tufft senast men presterade inte heller som bäst. Trivs i ledningen och han är snabb ut, kommer vi dit så ökar möjligheterna. Möter några bra men borde kunna dyka upp bland dem tre. 

A'Nana De Bohem (V86-4)

Vann med kort galopp senast. Ganska långsam från start men desto starkare till slut. Räcker fortsatt bra i klassen. Streckas. Inga ändringar.

Joyus (V86-4)

Inte som bäst seanst ock struken efter det. Tränar bra och är långsam från start så utgångsläget är av mindre betydelse. Skulle han få ett överpacat lopp så har han styrkan för att vara bland dem tre. Inga ändringar.

Blue Line D.K. (V86-8)

Fått ett par lopp i kroppen en bit ner i kön och har varit fin då. Bra utgångsläge nu och vi gör vad vi kan för att komma till ledningen. Vi kommer lätta henne något i balansen och vi tror på en bra prestation.

Bergsåker 2019-02-23

Amalia Cash (V75-2)

Eldvin (V75-4)

Sir Henry P.Hil (V75-7)